Esquí & snowboard

Hi ha 3 estacions d’esquí a prop de la casa: Espot, Port Ainé i Baqueira-Beret

Informació útil sobre les estacions:

  • Espot: es troba a 15 minuts amb cotxe. És una estació bonica amb 25 km de pistes. L’estació compta amb tot tipus de serveis (restaurant, escola, lloguer d’esquís, etc.) i l’accés és genial. L’únic “però” és que, si ets un expert, trobaràs l’estació una mica petita. Podeu trobar més informació aquí.
  • Baqueira-Beret: el punt més proper per accedir a l’estació és “la Peulla” (a 30 minuts amb cotxe). Aquest accés és genial perquè és a prop de la casa però no té serveis (només venen entrades allà). Podeu continuar fins a “la Bonaigua” (a 40 minuts amb cotxe) per accedir a tots els serveis de Baqueira-Beret. Aquesta estació té més de 150 km de pistes i està considerada una de les millors i més exclusives de l’estat espanyol. Si ets un expert, trobaràs una gran quantitat de pistes i bons llocs fora de pista. Si ets un principant, et recomanem “la Bonaigua”, doncs hi ha un telecadira gratuït. Després d’una nevada forta, és important consultar si l’accés a Bonaigua i Peulla està obert. Podeu trobar més intormation aquí.
  • Port Ainé: es troba a 45 minuts amb cotxe. Es tracta d’una estació molt bonica amb 27 km de pistes i disposa de tots els serveis (restaurant, escola, lloguer d’esquís, etc.). L’accés pot ser una mica mogut (massa corbes i voltes). Podeu trobar més intormation aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *